Male maskote naeg vrtia

Arhiva vijesti

May 2019
M T W T F S S
« Apr    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Sove

Odgojitelji: Violeta Nešić i Nataša Riđan

Djeca u petoj, šestoj i sedmoj godini života

 

Većim dijelom to je predškolska skupina koja je aktivno i intenzivno uključena u program predškole i najveću važnost dajemo upravo tome. Sve aktivnosti i sadržaje prilagođavamo djetetovim potrebama i razvojnim mogućnostima, tj. pedagoško – metodički su osmišljene.

Svakodnevno provodimo aktivnosti za razvijanje predčitačkih i predmatematičkih vještina, a poticaje izrađujemo od prirodno neoblikovanog materijala koji aktivno skupljamo s obzirom da smo eko vrtić.

Ove godine smo se uključili u međunarodni projetk “Mi jedemo odgovorno” kako bi djeca istraživala i dolazila do raznovrsnih spoznaja o tome što sve možemo učiniti kako bi sačuvali zdravlje našeg tijela i okoliša. Kroz različite aktivnosti nastojat ćemo djeci što zornije prikazati količinu hrane koja se svakodnevno baca te koje su sve alternative kako to ne bi više činili. Organizirat ćemo različite posjete na poljoprivredna gospodarstva ali i dolazak gostiju sa svojim poučnim iskustvima. Na ta način želimo djecu od najranijih dana poticati na očuvanje okoliša za nas i buduće generacije.

PROJEKTNI DAN EKO VRTIĆA PROLJEĆE

Dokazano je da ...

"Usnulo je dijete najljepša stvar na svijetu, to je najnježniji prizor koji mogu ugledati čovjekove oči."
    Styn Streuvels